Kål på:  

Hjemmelavet rødkål

Køberødkål er også en lidt tvivlsom affære, så det valgte jeg selv at lave i en ganske kalorielet udgave. Et fintsnittet rødkål og et par finthakkede æbler puttes i en gryde, og man tilsætter en sjat vineddike og to deciliter af Rynkebys kalorielette og sukkerfri blandet saft. Der krydres med salt, peber og godt med allehånde. Hele molevitten koges, indtil rødkålen er mør, men ikke længere end at der stadig er bid i kålen - cirka et kvarter. Til sidst får det hele en klat smør, så kålen får en flot glans. Det er smaddernemt at lave - og så smager det tusind gange bedre end et glas rødkål fra Beauvais eller Coop.

 

 

 

 

Offentliggjort første gang 25. december 2010

 

 

 

 

Retur

 

 

 

© 2011 • Jesper Hansen • Nørremarksvej 6 • Øland • 9460 Brovst • Telefon 98130201 •  Mobil 29390365  •  Mail