En solid finale:  

Pandekager med is og æblekompot

600 gram mel, 1 tsk salt, 6 æg, 5 spk. Sukker, 1l mælk, 1 kop olie piskes sammen til passende konsistens. Bages på en pande cirka 12 cm i diameter – to styk pr. mand.
Laves inden vi spiser og lægges på en tallerken med et viskestykke over.
Anrettes med en skive is imellem. Pyntes med æblekompot. Æblerne koges op med sirup og 1 stang vanille. Valnødder ristes let på en pande og tilsættes honning, derefter lægges de til afkøling på et stykke bagepapir. Pynt med et stykke frisk frugt.

 

 

Offentliggjort første gang 25. februar 2012

 

 

 

 

Retur

 

 

 

© 2012 • Jesper Hansen • Nørremarksvej 6 • Øland • 9460 Brovst • Telefon 98130201 •  Mobil 29390365  •  Mail